Огласи

Коста

Пет работи за убиецот Коста кои ги шокирале и лекарите
Новости

Пет работи за убиецот Коста кои ги шокирале и лекарите

Продолжуваат изнендувањата поврзани со момчето Коста Кецмановиќ, од Белград кое на 3 мај изврши масакр во белградското училиште „Владислав Рибника“.…
Back to top button