Огласи

корона. Цеца

Анџела ја победи короната: Ја ставија во индуцирана кома и ја породија, бебето наскоро ќе се дојде дома
Вирално

Анџела ја победи короната: Ја ставија во индуцирана кома и ја породија, бебето наскоро ќе се дојде дома

Анџела Примаченко (27) од Ванкувер во Вашингтон која работи како респираторен техничар, имала покачена температура и останати симптоми на коронавирус…
Back to top button