Огласи

коронавиорус

Тие заедно ја победија короната: Милица и Славица Чуктераш повеќе од 20 дена се бореа со болеста, еве како
Наши ѕвезди

Тие заедно ја победија короната: Милица и Славица Чуктераш повеќе од 20 дена се бореа со болеста, еве како

Милица Тодоровиќ и Славица Чуктераш заедно го поминуваа времето во изолација откако и двете дознаа дека имаат коронавирус. Неодамна пејачките…
Овие европски земја ги олабавуваат мерките против коронавирусот – ќе ја будат заспаната економија
Вирално

Овие европски земја ги олабавуваат мерките против коронавирусот – ќе ја будат заспаната економија

Од понеделник словачката влада планира да ја информира јавноста за планот за нормализација на работата на трговските и услужните објекти…
Back to top button