Огласи

коприва

Прелијте коприва со ладна вода – чудесен лек кој помага за побрз раст на косата
BEAUTY

Прелијте коприва со ладна вода – чудесен лек кој помага за побрз раст на косата

Еве како да го направите овој чудесен рецепт од нашите баби кој служи против опаѓање на косата и за нејзин…
Како со коприва да го спречите опаѓањето на косата
Коса

Како со коприва да го спречите опаѓањето на косата

Копривата е една од најдобрите и најделотворните лековити билки. Целото растение е лековито, така што се користи и коренот, и…
Back to top button