Огласи

конфучи

10 животни мудрости на големиот кинески филозоф Конфучие
MAMA

10 животни мудрости на големиот кинески филозоф Конфучие

Конфучие се смета за најголем источен филозоф на сите времиња. Неговите верувања го нагласија неговиот личен, но исто така и…
Back to top button