Огласи

консиерж

Ова се најлудите барања на богатите гости во хотели со 5 ѕвезди
LIFESTYLE

Ова се најлудите барања на богатите гости во хотели со 5 ѕвезди

Кога еден катарскиот шеик го прашал консиержот во хотелот „Рафлс Дубаи” да му достави подарок за неговата сакана сопруга, тој…
Back to top button