конверс

Неодоливи патики „старки“ наменети за Денот на вљубените
Шопинг

Неодоливи патики „старки“ наменети за Денот на вљубените

Патики со срценца на ѓоновите Бројни брендови и оваа година имаат свои специјални изданија за Денот на вљубените, па без…
По 98 години, Конверс одлучи да го смени изгледот на легендарните старки, фановите во паника!
Кафе муабет

По 98 години, Конверс одлучи да го смени изгледот на легендарните старки, фановите во паника!

Дизајнерите и одговорните во Конверс порачаа дека на овој чекор се одлучиле за да ја подобрат удобноста на легендарниот модел.…
Back to top button