Огласи

комеморација

Емотивно: Колегите се поздравија со легендарниот Ванчо Петрушевски
Celebrity

Емотивно: Колегите се поздравија со легендарниот Ванчо Петрушевски

Неодамна јавноста ја потресе вестта за трагичната смрт на доајенот на Драмски театар – Ванчо Петрушевски. Тој ќе остане запаметен…
Back to top button