Огласи

Колумбија

Курир.рс: Јас сум Слободан Маријановиќ, жив сум, не сум убиен во Колумбија!
Новости

Курир.рс: Јас сум Слободан Маријановиќ, жив сум, не сум убиен во Колумбија!

„Јас сум Слободан Маријановиќ, жив сум, не сум убиен во Колумбија – ваков повик пристигнал во редакцијата на Курир.рс од…
Back to top button