Огласи

колорадо

Човек кој не може да гледа и жена која не може да оди се супертим за планинарење
LIFESTYLE

Човек кој не може да гледа и жена која не може да оди се супертим за планинарење

“КОГА има волја , има и начин” е изрека која  потполно важи за Мелани Кнехт и Тревор Хан, двајца  пријатели…
Back to top button