Огласи

колкови

5 едноставни начини да го намалите обемот на колковите
Фитнес

5 едноставни начини да го намалите обемот на колковите

Многу жени мака мачат со симнувањето на масните наслаги од критичните точки – стомакот, задникот и колковите. Ако мислите дека…
Како да се ослободите од „перничињата“ на колковите
Фитнес

Како да се ослободите од „перничињата“ на колковите

Многу девојки се мачат со прекумерната тежина, посебно во случај кога масните наслаги ќе се наталожат на одредени делови од…
Како да го сокриете вишокот на колковите и стомакот
Модни совети

Како да го сокриете вишокот на колковите и стомакот

Една од најдобро чуваните тајни на претставничките на понежниот пол е критичната зона која се наоѓа веднаш над колковите. Навистина…
Back to top button