Огласи

количка

Жена покажа одличен трик: „Ако немате монети, еве како да добиете количка во маркет“
LIFESTYLE

Жена покажа одличен трик: „Ако немате монети, еве како да добиете количка во маркет“

Колку пати се случило да немате парички и не сте знаеле што да правите. Фото: Твитер/ На својот профил на…
Секоја чест: Најде повредена верверичка ѝ направи инвалидска количка
LIFESTYLE

Секоја чест: Најде повредена верверичка ѝ направи инвалидска количка

Верверичката Бин веќе подолго врме не може да ги користи задни нозе поради парализа. Пред една и пол година, една…
Back to top button