коледе

Кај и да си за Бадник дома да си! Денес е денот на мирот, радоста и сплотеноста
LIFESTYLE

Кај и да си за Бадник дома да си! Денес е денот на мирот, радоста и сплотеноста

Најзначајниот и со обичаи најбогат христијански празник е Бадник. Христијанските верници кои се раководат според јулијанскиот календар Божиќ  го одбележуваат…
Back to top button