Огласи

колаж

Срцепарателни колажи што го покажуваат контрастот меѓу војната и мирот (фото)
Култура[тор]

Срцепарателни колажи што го покажуваат контрастот меѓу војната и мирот (фото)

Угур Галенкуш, е уметник од Истанбул, кој создава дигитални колажи што ја покажуваат огромна разлика во начинот на живеење во…
Back to top button