Огласи

кокошка

Со кокошката замнина на пат околу светот: „Штом ја видов знаев дека е вистинската“
LIFESTYLE

Со кокошката замнина на пат околу светот: „Штом ја видов знаев дека е вистинската“

Французинот Гирере Соуде патува низ светот за да си го исполни својот животен сон. Негов придружник во авантурите е кокошката…
Back to top button