Огласи

Коки Јанков

Едвај го издржал концертот за покојниот ДУЛЕ – КОКИ покажа кој момент го оставил на нозе!
Наши ѕвезди

Едвај го издржал концертот за покојниот ДУЛЕ – КОКИ покажа кој момент го оставил на нозе!

Пејачот и виолинист, член од некогашното популарно дуо „Дуле и Коки“, популарниот Коки е еминентен  музичар. Тој по големата загуба…
Back to top button