Огласи

козметичарка

Козметичарка даде отказ за да може ГОЛА да чисти по куќи – таа денес вработува 15 девојки!
Кафе муабет

Козметичарка даде отказ за да може ГОЛА да чисти по куќи – таа денес вработува 15 девојки!

Кога една бизнисменка од Единбург реши да ја стартува фирмата за чистење, му даде потполно ново значење на стриптизот, пишува…
Back to top button