Огласи

козма

Денес се празнуваат Св. Козма и Дамјан – ги лечеле луѓето и животните од секоја болест и мака
LIFESTYLE

Денес се празнуваат Св. Козма и Дамјан – ги лечеле луѓето и животните од секоја болест и мака

Светите бесребреници Козма и Дамјан. Лекари, бесребрници и чудотворци. Овие двајца Светители беа родени браќа, родум од Рим, уште како…
Back to top button