Огласи

кози

„Не би ја заменил планината за урбан живот“
Интервју

„Не би ја заменил планината за урбан живот“

Ретко кој млад човек денеска одлучува градскиот живот и забава да го замени со живот на село и сточарство. Давид…
Back to top button