Огласи

кожена јакна

Кокев во ова издание ја засени дури и првата дама на Македонија
Наши ѕвезди

Кокев во ова издание ја засени дури и првата дама на Македонија

Нашата позната дизајнерка ја диктира модата за оваа есен И додека првата дама на Македонија не освои со елегантното модно…
Беспрекорно пролетно издание на Јелена Розга – долго здолниште со точки и кожна јакна
Наши ѕвезди

Беспрекорно пролетно издание на Јелена Розга – долго здолниште со точки и кожна јакна

Многумина и порачаа дека изгледа како тинејџерка Хрватската пејачка Јелена Розга го донесе своето тело во совршена форма, па така…
Поради оваа необична кожна јакна сите гледаа во Сузан Сарандон
Холивуд

Поради оваа необична кожна јакна сите гледаа во Сузан Сарандон

И во седмата деценија од животот познатата актерка вредно ги руши наметнатите стереотипи поврзани со облекувањето во склад со годините…
Back to top button