Огласи

Ковачевски

Новинарот што ги ставa „во тесно“ Заев, Ковачевски, Груби и други- искрено со Матеја Петровски
Интервју

Новинарот што ги ставa „во тесно“ Заев, Ковачевски, Груби и други- искрено со Матеја Петровски

Тој е новинарот кој од политиката во државава прави шоу. Има храброст да ги постави најдиректните  прашања до политичарите. Го…
Back to top button