Огласи

клуб

5 минути со Цеце Котевска и Бојана Бораниева од Pole People Skopje
Интервју

5 минути со Цеце Котевска и Бојана Бораниева од Pole People Skopje

Pole People Skopje е првото студио кај нас, специјализирано за фитнес и танц на шипка. Функционира речиси три години, а…
Back to top button