Огласи

клише

Околу мене еден куп празни и клише празнични честитки, а во срцата полни сме со омраза и завист
MAMA

Околу мене еден куп празни и клише празнични честитки, а во срцата полни сме со омраза и завист

По повод новогодишните и божиќните празници, си разменивме еден куп честитки. Но, колку од нив навистина ги посакуваме? Дали со…
Ова повеќе никој не го лајкнува: Фотографии на Инстаграм на кои им помина „модата“
MAMA

Ова повеќе никој не го лајкнува: Фотографии на Инстаграм на кои им помина „модата“

Овие фотографии веќе ни здосадија и не се ниту интересни, ниту оригинални Се чини дека во текот на целото лето…
Back to top button