Огласи

клаудија

И на 48-години „пали и жари“: Клаудија Шифер позираше гoла и го запали Инстаграм
Celebrity

И на 48-години „пали и жари“: Клаудија Шифер позираше гoла и го запали Инстаграм

Познатата германска манекенка Клаудија Шифер се сликаше гола за насловната страница на најновотоиздание на италијанското списание „Вог“. Иако на крајот од овој…
Back to top button