Клара Бунтиќ

Го снимав додека крвнички ме тепаше и сакам тоа да го објавите – ова ми е единствена шанса да останам жива
Вирално

Го снимав додека крвнички ме тепаше и сакам тоа да го објавите – ова ми е единствена шанса да останам жива

Сопругата на поранешниот хрватски ракометен репрезентативец Денис Бунтиќ, Клара Бунтиќ, на хрватските медиуми им предаде аудиоснимка од насилството што го…
Back to top button