Огласи

Кира Најтли

Кира Најтли конечно се појави со својот сопруг – и изгледа одлично!
Холивуд

Кира Најтли конечно се појави со својот сопруг – и изгледа одлично!

Британската актерка изгледа одлично во овој фустан Познатата актерка Кира Најтли (32) ги изненади сите кога со нејзиниот сопруг Џејмс…
Back to top button