Огласи

Кирацовски

Еве што изјави Кирацовски за фризерката, но и за сопругата откако го фати метлата
Вирално

Еве што изјави Кирацовски за фризерката, но и за сопругата откако го фати метлата

Пратеникот Александар Кирацовски и покрај тоа што беше сменет од позицијата преку отворено писмо му се заблагодари на премиерот но…
Back to top button