Кино Карпош

Илија Аргировски- Шале: „Шестото издание на Култиватор ќе биде посветено само на македонски уметници“
Интервју

Илија Аргировски- Шале: „Шестото издание на Култиватор ќе биде посветено само на македонски уметници“

Шеста година по ред се одржува најкултниот фестивал за музика, филм и уметност „Култиватор“. Оваа година во малку поинакво светло,…
Back to top button