Огласи

Ким Јонг-Ун

Сите Севернокорејци ќе мора да имаат фризура како Ким Јонг-Ун, а кај нас..?
Celebrity

Сите Севернокорејци ќе мора да имаат фризура како Ким Јонг-Ун, а кај нас..?

Оваа државна директива пред две недели е воведена во главниот град Пјонгјанг, а сега истата се прошири на целата земја.…
Back to top button