Огласи

ким кардашијан. шминка

Ќерката на Ким Кардашијан веќе знае да го контурира лицето
Celebrity

Ќерката на Ким Кардашијан веќе знае да го контурира лицето

Со оглед на тоа дека нејзината мајка поседува мултимилионска козметика, не е ни чудно што 5-годишната Норт Вест веќе добро…
Back to top button