Огласи

ким кардапијан

Јелена Спенџарска во Ким Кардашијан издание со кое никого НЕ остави рамнодушен
Наши ѕвезди

Јелена Спенџарска во Ким Кардашијан издание со кое никого НЕ остави рамнодушен

Иако на прв поглед звучи малку необично, девојките од цел свет полудеа по овој тренд …. Од кожен тренч мантил…
Ким Кардашијан започна ригорозна диета пред свадбата
Диети

Ким Кардашијан започна ригорозна диета пред свадбата

Според американските медиуми, најпознатата старлета во светот, Ким Кардашијан, очајнички сака да се реши од вишокот килогами пред венчањето со…
Back to top button