кетрин баба

Ви ја претставуваме Катрин Баба, ексцентричната господарка на париските улици
Блогерија

Ви ја претставуваме Катрин Баба, ексцентричната господарка на париските улици

Кетрин Баба е парижанка со австралиско потекло која е позната по нејзиниот несекојдневен „Дада“ стил, но и како модна стилистка…
Back to top button