Огласи

Кето диета

Каква промена, нема би ја препознале – оваа мама ја промени исхраната и изгуби 68 килограми
Диети

Каква промена, нема би ја препознале – оваа мама ја промени исхраната и изгуби 68 килограми

На почетокот на 2017 година, животот на Елена Хуарез се променил засекогаш. Имено, тогаш нејзината ќерка дојде од училиште со…
Back to top button