Огласи

кесовија

Летни радости: Тереза Кесовија на 80 години ги покажа своите веслачки вештини
Celebrity

Летни радости: Тереза Кесовија на 80 години ги покажа своите веслачки вештини

Пејачката Тереза ​​Кесовија (80) е на годишен одмор, и објави фотографии на социјалните медиуми на кое се пофали со велачките…
Back to top button