Огласи

кери

Генијалниот Џим Кери ја објасни депресијата подобро од најпознатите психотерапевти
Холивуд

Генијалниот Џим Кери ја објасни депресијата подобро од најпознатите психотерапевти

Актерот Џим Кери веќе долго време се бореше со депресијата. Тој објасни колку е тешко човекот да страда од депресија…
Back to top button