Огласи

Кериман

Погледнете како изгледа момчето на Кериман од „Парампарче“
Вирално

Погледнете како изгледа момчето на Кериман од „Парампарче“

Нурсел Косе која се прослави со улогата на лудата Кериман во „Парампарче“ во Турција важи за една од најпознатите актерки.…
Back to top button