Огласи

Кенеди Гарсија

Приказна за девојче со Даунов синдром што ќе ви го разубави денот
Вирално

Приказна за девојче со Даунов синдром што ќе ви го разубави денот

На секои 700 бебиња што ќе се родат во САД, едно од нив ќе се роди со Даунов синдром. Лицата…
Back to top button