келнери

Келнерите ќе ги дезинфицираат масата и рацете на секој гостин
Вирално

Келнерите ќе ги дезинфицираат масата и рацете на секој гостин

Третата фаза на олеснување на епидемиолошките мерки започнува во понеделник, вклучително и отворање на кафулиња и ресторани.   Иако Штабот…
Еве како келнерите и продавачите им враќаат на дрските муштерии
Вирално

Еве како келнерите и продавачите им враќаат на дрските муштерии

Иако се вели дека муштеријата е секогаш во право, вработените во услужната индустрија велат дека тие се последни кои се…
Back to top button