Огласи

келенер

Келнер по грешка му наточи на гостин вино од 4 500 фунти – еве што му направија
LIFESTYLE

Келнер по грешка му наточи на гостин вино од 4 500 фунти – еве што му направија

Еден гостин во елитен ресторан во Манчестер, беше послужен по гршка со ретко црвено вино во вредност од 4 500…
Back to top button