Огласи

Келвин Клајн

Келвин Клајн го лансираше новиот унисекс парфем „CK2“
Парфеми

Келвин Клајн го лансираше новиот унисекс парфем „CK2“

Келвин Клајн го претстави новиот парфем инспириран од композицијата на култниот парфем  CK1 кој се појави пред 21 години и…
Back to top button