Огласи

Кеба

Ќерката на Кеба со емотивна порака се огласи од САД: Moлете се!
Celebrity

Ќерката на Кеба со емотивна порака се огласи од САД: Moлете се!

Веќе долги години ќерката на фолк пејачот Драган Којиќ Кеба, живее во Америка. фото инстаграм/Наташа Којиќ Наташа Којиќ студирала на…
„Кеба веѓа“ : Го исмеваат свекорот на Северина
Celebrity

„Кеба веѓа“ : Го исмеваат свекорот на Северина

Фолк пејачот Драган Којиќ Кеба е познат по тоа што внимава на изгледот. Кеба, меѓу другото оди на јапонско цртање…
Back to top button