Огласи

кајмакчелан

Писмо преку кое се огласија фамилиите на загинатите планинари Калина и Александар
Вирално

Писмо преку кое се огласија фамилиите на загинатите планинари Калина и Александар

Фамилиите на загинатите планинари испратија писмо до Планинарскиот сојуз на Македонија. -Навистина е згрозувачки повикот на квази планинарското друштво „Трансверзалец“…
Back to top button