Огласи

Катриона Магнаџон Греј

Оваа Филипинка е прогласена за најубава жена на светот
Холивуд

Оваа Филипинка е прогласена за најубава жена на светот

Во напната атмосфера, со многу солзи, честитки, аплаузи и воздишки во Банког, се одржа селекција за Мис Универзум за 2018…
Back to top button