Огласи

Катина Иванова

Пoчинa актерката од култната серија „Големи и мали“ – со нејзиниот лик пораснаа цели генерации (фото)
Наши ѕвезди

Пoчинa актерката од култната серија „Големи и мали“ – со нејзиниот лик пораснаа цели генерации (фото)

На 72-годишна возраст згасна животот на атерката Катина Иванова, а веста ја соопштија од Македонскиот народен театар. Катина 4 децении…
Back to top button