Огласи

катастрофа

(ВИДЕО) Градот на духовите: Страшни сцени од куќите и училиштата во Чернобил
LIFESTYLE

(ВИДЕО) Градот на духовите: Страшни сцени од куќите и училиштата во Чернобил

Благодарение на најновата серија на HBO, катастрофата во Чернобил повторно е една од најинтригантните и најинтересните теми во медиумите. Пред…
Back to top button