Огласи

Катар

Најзгодната навивачка на Светското првенство добива пoнуди за брак и од фудбалерите во Катар
Наши ѕвезди

Најзгодната навивачка на Светското првенство добива пoнуди за брак и од фудбалерите во Катар

Хрватската манекенка Ивана Кнол добила десетици предлози за брак и “пикантни” пораки од некои од ѕвездите на Светското првенство во…
Back to top button