Огласи

Катарина Велика

Еве која актерка ќе ја игра Катарина Велика во новата серија за руската царица
Холивуд

Еве која актерка ќе ја игра Катарина Велика во новата серија за руската царица

Во серијата ќе биде опфатена и романсата што царицата Катарина ја имала со рускиот војсководец и гроф Григириј Потемкин. Телевизијата…
Back to top button