Огласи

Карл Густав Јунг

„Не го задржувај она што заминува од тебе, бидејќи нема да дојде она што доаѓа кон тебе“
MAMA

„Не го задржувај она што заминува од тебе, бидејќи нема да дојде она што доаѓа кон тебе“

Карл Густав Јунг е позитивен психолог и филозоф, а ова се неговите најпознати цитати: „Ако човек не сфаќа друга личност,…
Back to top button