Огласи

Карла Белучи

„Мојата ќерка е грда и глупава“
Холивуд

„Мојата ќерка е грда и глупава“

Јавноста во шок Поранешната манекенка, 37 годишната Карла Белучи, ја шокираше јавноста која во едно од своите интервјуа за магазинот…
Back to top button