Огласи

Капиштец

Центарци КРЕАТИВНИ – осамна интересна улична уметност на пешачки премин на „Козара“
Култура[тор]

Центарци КРЕАТИВНИ – осамна интересна улична уметност на пешачки премин на „Козара“

Интерсен декор на улицата „Козара“ во близина на Завод за рехабилитација во Капиштец го привлече вниманието на минувачите. На еден…
Back to top button